Bilder från min facebook

Tjena,

Tänkte bjuda på två bilder från min facebook, ett screenshot och en bild på en polare som har en eh, annorlunda profilbild…

Screenshot på min fejja, en hel del tjejer där, inget medvetet val dock..

och så Fredrik som har valt en annorlunda bild som visningsbild. motivering?

Marran

8 Comments

 • Svara januari 10, 2011

  Wangler

  Jag tycker det är en fin bild! Blev faktiskt antagen till en kurs i projektledning med den på mitt CV, ok det var en polare som var rekryterare.
  Nu nio år senare har jag samma frisyr och helskägg, varmt och gott på vintern.

 • Svara januari 10, 2011

  Mike

  Riktiga män har skägg, Marran. Det är bara att börja odla!

 • Svara januari 10, 2011

  mnadmin

  Wangler, den är underbar, jag gillar den! Hoppas det är okej att jag la upp den, det som finns online är ju ofta offentligt..

  Mike, mejla en bild på hur du ser ut!

 • Svara januari 10, 2011

  Löfgren

  “Screenshot på min fejja, en hel del tjejer där, inget medvetet val dock..” Riktigt dåligt med tjejer på din Facebook Marran. Det enda ansiktet som sticker ut i mängden är Wangler’s, tror han kommer få riktigt mycket friend requests på fejjan nu……

 • Svara januari 10, 2011

  mnadmin

  Löfgren, Hehe, det är sant. jag får kolla på nåns fejja som är fylld med babes, kanske Jens?

 • Svara januari 10, 2011

  Jens

  9 av 24 personer på din screenshot var tjejer vilket i sig inte är så imponerande siffra att sedan 1 av dessa är din syrra, 2 från kajakklubben och 5 tidigare arbetskamrater på Red Bull är ju snudd på oroande för en singelkille som du..

 • Svara januari 10, 2011

  Löfgren

  Tycker att alla ni singeltjejer som läser stackars Martin’s blogg borde stödja honom. Lägg till han på facebook, han blir glad för det lilla. Han önskar bara ta ett screenshot där han har fler tjejer än Fabio…..

 • Svara januari 10, 2011

  mnadmin

  Jens. Kom igen nu, jag tog ett dåligt exempel på mina vänner, ska sortera de efter babes nästa gång. Om jag nu måste bevisa det. Hehe

Leave a Reply