Björta och essingen.com

Tjena,

Idag efter längdskidåkningen som skedde på Ågesta tillsammans med säkert ett par tusen andra, på riktigt alltså (!) så drog jag till kanotklubben och duschade, väl där mötte jag Björta Essingen.com Olin som stolt visade sin stora helikopter som han använder för att fota grejer från luften. Nu hade den pajat i transporten från Stora Essingen-kanotklubben så han fick inte upp den i luften men syftet var att föreviga vårat klubbhus inför årsmötet, yeah!

yeah!

Yeah igen

yeeeah

Får ni nån uppfattning hur stor den är? Svårt att beskriva men den är fet och ingen man tjackar på teknikmagasinet eller Clas “svettigt” Ohlson.

Tvivlar Ni på hur vass Björta är så kolla bilderna:

Eh, snacka om att se tillfället…

eller de här som han fick med på omslaget till Foto, dåligt cred?!

eller den här, helt insane!

Cred till Björta,

Marran

Be first to comment