Det kom en kommentar:

..från någon som heter “canyonfast” och som är otroligt inläst och har koll på Utah, mer koll än vad de flesta har skulle jag säga, och han kommenterar filmtipset med Aron, 127 Hours.

————————————

canyonfast says:

januari 13, 2011 at 19:24

Lite messerschmitt…;-)

Sorry, fel Tom Jones karta – skall vara Blue John kartan, fast No Mans canyons ar skona ocksa men Alcatraz ar bast i omradet tillsammans med Chambers om ni aker dit, men se upp for losa stenar och tighta passager;-)

Har ar kartan som kommer narmare var han fastnade:
http://www.canyoneeringusa.com/utah/201cbluejohn.jpg

Han fastnade precis utanfor kartan uppe till hoger, han och tjejerna startade vid flaggorna langst ner och tjejerna gick ut via West Fork

Canyonfast

———————————

mnadmin says:

januari 13, 2011 at 19:53

Canyonfast: Du är grym, har du koll på området, varit där? Jag vill åka dit! Kan inte du skriva ett resereportage här så lägger jag ut det?

———————————————-

canyonfast says:

januari 13, 2011 at 20:47

Hej, tackar for inbjudan, mycket att sta i nu men det vore kul och nagot man funderat pa att gora sa nagot man kanske skall fa till nagot inom snar framtid. Nar jag bodde i Colorado sa hangde jag i Utah’ canyons pa bekostnad av skidakning, men det var det vart, tror jag… Sa man har val harvat runt i Utah i ett hundratal dagar totalt:-) Helt klar skall du dit, dock inte att rekommendera att bara kora pa i canyons da man inte bara kan fira av om det blir for svart eller nagot gar fel, men om nagon ar konkret intresserad sa har jag lite tips och kontakter for komma ratt.

Vansinnig Blog!:-) Beroendeframkallande!

——————————————-

Canyonfast: Tack som fn för creddet, askul att höra!

Canyonfast enligt google…

Rätt karta! Ska ni ut och trecka här mejla mig eller fråga canyonfast i kommentatorsfältet.

Nu blir det stridsfrukost,

Marran

Be first to comment