Det kom ett mejl:

Från: Sicogi-Marcory

Till: Martin Nordstrand

”Käraste i Kristus,

Hälsningar i Namn framför allt namn, Jesus Kristus, vår Herre och Frälsare, Jag fru Clara Nicolas. Jag är gift med Mr.George Nicolas, som arbetade med Kuwait ambassaden i Elfenbenskusten för nio år innan han dog år 2001.We var gifta i elva år utan barn. Han avled efter en tids sjukdom som varade endast fyra days.Before hans död föddes vi båda igen kristen. Sedan hans död bestämde jag mig för att inte gifta om sig få ett barn utanför min makars hem som Bibeln är against.When min avlidne maken levde han
deponerade summan av (($ 2.500.000.00) två million fem hundra tusen dollar i en bank i Ivory Coast.Presently är pengarna fortfarande bank.Recently berättade min läkare att jag inte skulle handeln de närmaste åtta månader på grund av cancer problem.
Det enda som stör mig mest är min stroke sjukdom. Ha känt min åkomma jag beslutat att donera denna fond till en charitabl organisation kommer att använda pengarna hur jag kommer att instruera herein.I vill ha en organisation som kommer att använda denna fond för barnhem, skola och kyrka, änkor, sprida Guds ord och att sträva efter att Guds hus bibehålls, Jesaja 56:7 För mitt hus skall kallas ett bönehus för alla folk. ”Bibeln gjorde oss att förstå att” Välsignad är den hand som giver. ”Jag tog detta beslut, eftersom jag inte har några barn som ska ärva pengarna och mina släktingar man
är inte kristna, och jag vill inte att min mans strävan att bli använt troende.
Jag vill inte ha en situation där pengarna kommer att användas i en ogudaktiga väg. Det är därför jag tar detta beslut. Jag är inte rädd för döden så jag vet vart jag vill. Jag vet att jag kommer att vara i famnen på den Lord.Exodus 14 VS 14 säger att ”Herren skall strida mitt fall och jag skall hålla min frid”. Jag behöver inte någon telefon kommunikation i detta avseende på grund av min hälsa, kontakta min läkare på telefon 0022509426541 han talar endast engelska (Dr.Charles ibeh). därmed närvaron av min mans familj omkring mig alltid. Jag vill inte att veta om denna development.With Gud är allting möjligt. Så när jag får ditt svar Jag ska ge er kontakt banken. Jag kommer också att utfärda du en myndighet brev som visar det aktuella mottagare av denna fond från justitieministeriet Elfenbenskusten. Jag önskar er och kyrkan att alltid be för mig, eftersom Herren är min Shephard. Min lycka är att Jag levde ett liv i en värdig kristen. En som vill tjäna Herren skall tjäna honom i ande och sanning. Minnas vara bön hela ditt liv. Alla förseningar i ditt svar ger mig utrymme med att köpa en annan kyrka för samma ändamål. Vänligen försäkra mig om att ni kommer agera därefter som jag förklarade häri. Jag hoppas få ert svar.

Remain välsignad i Herren
Ta hand om dig,
I Kristi Holy Love
Din syster i Kristus
Syster Clara Nicolas”

Kommentar: jag tolkar det som att jag kan få $ 2.500.000.00 bara jag kontaktar en kille på telefonnummer: 0022509426541, det här låter ju fantastiskt och jag borde kanske följa upp det 😉

hehe

Nigeriabrev.

är det den här liraren som skrivit det?

Brevet jag fått är ett sk. Nigeriabrev och populära att få för ett par år sen där man lovades vansinnigt mycket pengar bara man gav de sitt kontonummer och fullmakt. Helt otroligt att folk kunde gå på skiten!

Marran

Be first to comment