Gårdagens cyclocross

Tjena,
Jag tror på att man ska träna det man ska och vill bli bra på, dvs ska jag bli bra på att åka lagg ja då måste jag åka mkt lagg och ska jag bli bra igen på att hoja ja då är det bara att hoja.. Lever lnte alltid så men gjorde ett ryck igår i snöslasket och körde nästan 2 hr med min älskade cyclocross. Till Bosön-körde ett Tabatapass-hojade hem. Liten extrasväng åt varje håll därav 1hr enkel väg.
Det kändes inte så knas som jag trodde det skulle göra, bra!


Halvskönt med snömodd som blir is i fartvinden

Observera vad det står på skylten…

Marran

2 Comments

 • Svara januari 17, 2011

  Calle H

  Ha ha, skön skylt, där ska jag oxå ställa cykeln när jag har vägarna förbi Bosön…

  • Svara januari 17, 2011

   Martin

   Hehe det är lite roligt med den skylten, är du på Bosön ibland? Det är grymma träningsförhållanden där, löpning cykel, cross fit mm mm

Leave a Reply