Hörrni

nu är jag i Malmö och plockade upp “nordic” och “datajohan” för ett gig borta vid Malmö Stadion när det var handbolls VM. vi gjorde ett grymt gig tills det började smälla smällare och snuten började röra sig runt med sina “hökögon” och väktarna som kollade tåget började röra sig mot alla serber och kroater. Vi anade knas och packade ihop, cruisade lite och sedan lämnade jag grabbarna vid Limhamn resp. Dockan. Jag drog till ICA maxi försökte betala via självscannen men en otroligt trött personal vid namn Sofie ville allt annat än hjälpa mig så jag fick stå i kön och känna att blodtrycket gick upp 40 snäpp, suck.

Pratade i telefon under tiden med en Malmö-tjej vid namn Sabina som sa hon bodde i Södervärn något jag uppfattade som Södermalm, Stockholmsskadad? YEES!

Hörrni, ska käka nu,

auf wiedersehn,

Marran

Handboll enligt google.

Serbien…

Södervärn

Södermalm

Marrraaan

Be first to comment