Längdåkning i Lida

Med käk efteråt på Ki Mama vid Odenplan. det blev sushi 10 bitars och en soppa som kom en kvart efteråt eftersom kockarna löste Sudoku och hon i kassan prioriterade att läsa bloggar ist, inte värsta flytet därinne kan jag säga, men det smakade gott och slank ner.

Ute vid Lida äggade vi runt på 2.6 km slingan och det blev ett par varv, hur många (eller få) säger jag inte för då tror ni att jag är en slacker. Föret var snabbt och klistervalla är för chickens eller orienterare utan välpumpade biceps samt en stark bål så det blev bara stakning. Jo, Jag, Jens och Kellin (uttalas Kelleeeeen) vägrar köra med klister, hellre skiter vi i åkningen, klister är längdåkningens gissel.

Nu över till er som inte kan eller orkar läsa, bilderna:

Kellin är så nöjd man bara kan bli och han gör sin favvoposé. Jo, Kellin bloggar ju: http://philipkellin.blogspot.com/

Riktigt bra sushi, och jag i egenskap av wasabi-kung fick extra, det ska brännas i näsan och tårarna ska rinna då har man blandat soya-wasabi rätt.

Kellin började surra om Stockholm Marathon och vips så hade Jens och Kellin ett vad som Kellin föreslog men som han sedan började chicka ur om, nämligen att han ska komma under 3.00.00 på Stockholm Marathon 2011, gör han ej det ska han pröjsa 1 lax till Jens, klarar Kellin det blir han 3 lax rikare. Mitt tips, han kommer Aldrig greja det, aldrig.

Sedan blev det ett handslag, Yeaah. Ni är deras vittnen, for sure.

Nu ska jag äta dagens sjätte apelsin och duscha, samtidigt. Gör om det om ni kan!

Marraaaaan

3 Comments

 • Svara januari 11, 2011

  Lars

  Grymmisch Marran! Fan,Lida äger. Jag ville till Lida men snålade med tid och stakade runt i ågesta ikväll…jaja, helt ok. Högerspåret var ren is men sladdriga kanter och vänsterspåret var perfekt med hård, fin snöbotten och riktiga kanter men lite sämre glid. Jag valde givetvis vänster och alla lökar utan triceps skramlade fram i högerspåret för att inbilla sig själva att de var starka 🙂

  Anyways, är du på för att mata lite klisterfria mil i lida på lördag?
  //Fricken

  • Svara januari 12, 2011

   mnadmin

   Tjena! Ja, Lida har bra värde och dit är det alltid julafton att dra. Jag är lätt upp på att bränna dit i helgen och staka sig runt ett tag.

 • Svara januari 12, 2011

  Wangler

  Klister och klisterföre är ju Guds gåva till skidåkningen, bästa glidet och bästa fästet.

Leave a Reply