Löpintervaller på Balance

ikväll och det var inget jag kan rista in i väggen som värsta grejen. Var verkligen trött i kroppen utan att för den delen få mjölksyra, det kändes bara… jobbigt… Men det goa i grejen är att jag kan lokalisera varför och det är:

-en lång dag inomhus jobbandes från ett bibliotek utan att dricka så mkt som en klunk vatten, dock åt jag tre morötter och lite cashewnötter, inte så mkt vätska i nötterna dock.

-lunch blev på svettiga Donken intagandes en El Maco Grande med sällskap av 47 finniga cybergymnasieelever, 8 städare från Uruguay och ett gäng snöskottare från okänt land, inte värsta grejen här heller alltså..

så, jag jag vet varför jag var seg och pungsvetten total.

Well, bra kvalité hursom.

skylten utanför, om ni undrade.

Incheckningen, här brukar jag få lämna mitt medlemskort i pant för att få låna hänglås.

Det här var dagens träningsoutfit, Swix-tights och Betsafe-tischa, salt va. De där burkarna som står där är inte fästvalla det är hårgrejer som man får ta av om man vill. Jag har inte velat. än.

Nu är vi klara, jag säger vi för att jag fick sällskap på löpningen av Sandra här till höger, hon köttade på som hon inte gjort annat än kutat, men å andra sidan är hon från Järpen och där springer väl alla.

Well Well

Hejsvejs bloggen!

5 Comments

 • Svara januari 12, 2011

  Löfgren

  Ett gym med hårprodukter?
  Sjukt märkligt, kan bara vara i Stockholm som sånt lockar kunder…..

  • Svara januari 12, 2011

   mnadmin

   hehe, det lockar asmånga kunder och det roliga är ju att killarna står ju där och stylar sig både innan och efter. haha

 • Svara januari 13, 2011

  Ekke

  Yo!
  Vad har du i lurana, vet att lundell är en favvo.
  Ge oss några Spotyfie playlists!

 • Svara januari 13, 2011

  mnadmin

  Tjena, måste jag få motivation från musik blir det: http://open.spotify.com/user/kreij/playlist/5tfSlpcnll2EoIcYu2hIAu

 • Svara januari 13, 2011

  Sandra

  Jag är faktiskt från mörsil!

Leave a Reply