Marre, Gurra och Batte

Minnen…

Hoppas inte någon ur min gamla kanotklubb läser detta nu, eller mina päron, men när jag, Gurra och Batte var i puberteten dvs när jag hade precis tagit körkort så härjade vi på vintern som fn med klubbens kajaker som vi spände efter bilen och körde på småvägarna i ruskig fart. Tror Batte hade/har rekordet när han åkte i 90 blås efter bilen när jag körde, vi byggde också ett hopp vid Brukets parkering där vi hoppade med kajakerna och tryckte man ifrån rätt med paddeln precis när man lämnade kicken kunde man snurra, jag grejade som mest 180 men tror Gurra gjorde en 270, hehe.

Big Jumpet (som var små på den tiden) i skidbacken utnyttjade vi kvällar och nätter och körde järnet men vi fick så fruktansvärt ont i ryggen om man landade platt eller för långt ner i landningen så vi slopade det och körde bara rätt ner, kolla bilderna så hajar ni att det gick snabbt ty friktionen forskajak-snö är minimal…

Det här var goda tider, så nice och ett under att vi inte skadade oss. Mer om äventyren med Marre, Gurra och Batte en annan gång!

Tack Justin för filmtipset:

Minnen…

en creeklåda är bäst när man ska köra efter bilen enligt våra empiriska undersökningar

Bruket.

Nu ska jag äta en sen middag, later!

Marran

Be first to comment