Memories!

Hej Hej,

Satt och kollade på bilder från när jag var sailing pro och det mitt folk det är minnen som kommer leva i mitt inre for ever!

Tittut!

Här målar jag ett vårat storsegel som är ungefär lika stort som min lägenhet…

Tärd efter en lång natt på nåt hav.. brännan från solbrillorna syns dock.

Soluppgång och värmen komemr tillbaka i kroppen, kanske den bästa känslan som finns!

Fredde tittar ut från mek i motorrummet!

Freddes fot som han lyckades backa över med sin egna bil, Haha!

Storyn är såhär: Han mekade med nåt i sitt garage ute på Älgö/Saltis och lyssnade på musik från sin bil, efter en lång tid så skulle han starta bilen för att ladda batteriet och hade då en växel i så när han vred på nyckeln så backade över sin egen fot innan bilen tog stop mot garaget. Haha, shiiiiit vad vi garvade åt honom när han drog storyyyyyyn!

Marran

Be first to comment