Middagstips:

Hej Hej,

Såhär en fredag och man ska äta en extra god middag på kvällen så vad passar bättre än att göra en lasagne på tu man hand.

Mina tips som jag lärt mig är:  Åre/Alewalds-Peter säger att man ska skicka i Taco-kryddor i köttfärsblandning, mina päron säger att man ska ha älgfärs ist för ICAs svettiga köttfärs och Mackan hävdar att gröna plattor istället för några dallriga gula ty gröna ger er större biceps och har lägre gi,  och när ni ändå håller på vid spisen kan ni passa på att ta bort handtaget på era längdstavar och korta era stavar om det behövs.

Peter till höger och Jens till vänster hemma i mitt “icke-lant-kök”. dvs det är litet.

Jens värmer mina handtag så jag kan korta stavarna samtidigt som Peter kirrar käket. Observera ljusinstallationen där med värmeljusen som jag tänder vid speciella tillfällen..

Primus-Paul fick den stora baljan.

helikoptervy, observera Rubiks Kub som jag får ryck att försöka lära mig till och från. Borde testa en sväng i badkaret, där är jag som i mest harmoni trots allt.

Japp, men då säger vi så.

Marran

1 Comment

  • Svara januari 14, 2011

    Maria

    Lasagne & red bull?: tveksamt, ännu tveksammare är mandelbiskvierna ..,

Leave a Reply