Peter Larsson

Tja,
Pratade länge med peter Larsson nyss, cirka 57,40 min och det var bra kändes helrätt.
Peter är en jävligt glad kille som berättar härliga stories från sin tid som aktiv och sin tid nu efteråt om som tränare. Samtalsämnena skiftade från P3dokumentärs favoritavsnitt (våld och rån) till den svenska längdåkaren vars resultat påverkades av börsens upp/nedgång…
Peter och polare driver nåt som heter New Sweden:
Om New Sweden

New Sweden är en nystartad konstellation bestående av flera framgångsrika skidåkare ifrån hela Sverige. I New Sweden samlas de aktiva regelbundet på träningsläger under sommar och höst. Samtliga har representerat svenska landslaget.

NS har Vasaloppets i särklass bästa langaservice, kolla newsweden.nu


Som skidåkning ska bedrivas….

1 Comment

  • Svara januari 19, 2011

    GF

    Du glömde nämna att Peter “Dusseldorf” Larsson även ligger inne med Sveriges snyggaste skateteknik (Elof inkluderad)

Leave a Reply