Skwoosh-dyna – Veckans pryl!

Hej,

När jag ska paddla långt i min havsracer (Reval Extreme), multisportkajak (Ruahine F1) eller surfski (zedtech Griffin) så sitter jag så ofta jag kan på en Skwoosh-dyna, har ingen egen men lyckas låna en sån till de tillfällena, nu inför 2011 blir det defintivt en sån då den är sjukt skön och motar bort träsmaken i röven, grym!

På en annan site så recenserade folk den:

Plus: Sitter där den ska. Flyter. Bygger ingen nämnvärd höjd

Minus:Dyr, områden utan gel.

Kommentar: Att en så tunn dyna kan göra så mycket nytta! Den fyller sin funktion (med viss reservation, se Minus). Jag känner mig mycket besvärad de få gånger jag råkar glömma att ta med den. Skwoosh har kommit med en tjockare variant fast jag tror inte det behövs egentligen. Det ligger 4 cirkulära gel-inlägg i dynan och det finns ett par fläckar där det är tomt med gel, som tyvärr ibland sammanfaller med mina sittben. Men om jag placerar den rätt så sitter jag bra. Om bara gel-materialet hade fyllt hela dynan så hade jag givit den en 5:a.

Köpplats: Skim Kayaks

Pris: 380.00

och…

Plus: Tryckavlastning, håller sig på plats, bygger ingen höjd

Minus:Dyr, men värd det! (Ca 300-350 SEK.)

Kommentar: Med denna förlänger jag den tid som det är bekvämt att sitta i kajaken avsevärt! Körde tidigare med Biltemas självuppblåsande kudde/sittdyna med öppen ventil, inte heller så dumt, men denna gelsits är ännu bättre. Hög friktion på undersidan så den håller sig på plats. Bygger i stort sett ingen höjd (12 mm okomprimerad) så att man hamnar i ny sittposition heller.

http://www.skwoosh.com/Shop/tabid/301/CategoryID/8/List/1/SortField/0/Level/1/ProductID/27/Default.aspx

och bara att den här lirarn står i doktorskläder och diggar den, ja det säger ju allt

eller dessa herrar!

Nu ska jag hoja till Bosön för crossfit-träning med Mac,

Marran

Be first to comment