Surfskiläger

Wazzup era äppelknyckare, orienterare och skogsmullar nu är det nyheter Big Time.

Peter Ekström ni vet han som jobbar stenhårt för surfski-scenen här i Sverige ska dra ihop ännu ett läger men nu på Barnens Ö aka surfskimeckat nr 3 här i Sverige efter Apelviken och Tylösand. Det kommer bli fetare än förr och om DU har någon som helst ambition att bli en bättre kanotist är det här “the shit”, understand? Man behöver inte vara kung för att delta, “alla ska med”…

Okej, checka nedanstående text:

7-8 MAJ – BARNENS Ö, VÄDDÖ

INBJUDAN

På Surfski Spring Camp väntar en helg fylld med rolig paddling, trevligt umgänge, möjlighet till individuell teknikträning, massor av god mat och den unika möjligheten att testa marknadens alla olika surfskis och paddlar. I år är lägret förlagt till Barnens Ö på Väddö, ca 10 mil norr om Stockholm.

Häng med du också och få en kickstart på säsongen!

På campen paddlar du så mycket du vill, se det som en skön helg med vänner, med möjlighet till organiserad träning på alla nivåer –  från nybörjare till elitpaddlare.

Paddlingen varvas med massor av god mat, individuell teknikträning och den unika chansen att testpaddla ett 20-tal olika surfskis från bl.a. Epic, Nelo, Think, Red7, Carbonology, Honcho, Point 65, Nordic Kayaks, Zedtech och Sipre. Med lite tur så finns även Vajdas nya surfski med för test…

Surfski Spring Camp kostar 1350 kronor/person och inkluderar:

  • Del i flerbäddsrum på kursgård på Barnens  Ö
  • All mat & dryck (frukost, lunch och middag)
  • Fritt deltagande i alla aktiviteter
  • Professionell träningsledning av våra experter
  • Möjlighet att testa ett stort utbud av surfskis och paddlar

Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till peter@globalsurfski.se. Skicka in din anmälan nu!

På Barnens Ö finns optimala möjligheter för surfskipaddling. Här är det öppet hav direkt  och närmsta granne i horisonten är Åland… Det finns även en liten skyddad vik som lämpar sig bra för testpaddlingar och nybörjare.

Även i år har jag samlat några av Sveriges bästa tränings- och teknikexperter inom området. Du kommer t.ex. att kunna paddla med – och lära av killar som  Tommy Karls, Jonas Fager och Martin Nordstrand.

Det kommer att vara kallt i både luft och vatten. Därför kommer all paddling att göras i grupper, där alla deltagare bidrar till säkerheten. Gruppindelningen kommer att se ut ungefär enligt följande;

  1. Elitgruppen, bestående av vana tävlingskanotister & snabba multisportare
  2. Snabba gruppen, bestående av multisportare, livräddare och andra vana kanotister
  3. Motionsgruppen, bestående av mer ovana kanotister

Varje deltagare ansvarar själv för att deras kunskaper och utrustning är tillräcklig för rådande väder. Flytväst är ett måste för samtliga deltagare. Under samtliga pass på havet kommer en följebåt att cirkulera mellan grupperna. I båten finns plats för extra klädombyte, frukt och varm/kall dryck.

Välkommen!

Okej, Vad väntar NI på? Just do it.

Just do it… Här är jag och sätter upp en antennförstärkare i masten på Spirit of Titan. Det är högt och vidrigt just den här gången för jag kände att min klättersele klämde extra mycket runt pungen och en sån här manöver tar cirkus 45 min så,…

Marran

Be first to comment