Tog en löptur…

istället för att paddla då jag har allt i paddelklädesväg hemma i Stockholm. Hoppas jag kan komma ut en sväng imorgon med lånegrejer ifrån Peter på Kajakevent eller hos Leif på Aterra i Helsingborg, vore fett nice for sure.

Vet inte distansen jag sprang men lufsade fram i nästan 90 minuter och kom långt bort ifrån Västra Hamnen där Betsafe-lägenheten finns men det var i princip bara att kika mot Turning torso så hittade jag hem, värsta sagan alltså, du vet den där någon lägger ut pärlor för att hitta hit eller dit.

Afghanistan eller Rosengård?

Västra Hamnen!

Turning ballen

Dockan där Betsafe-lägenheten ligger, i huset där till höger med markiserna. Om ni undrade.

igår åt jag Falafelrulle X-tra stor för 25 spänn, ett skämt!

kocken, dock inte min men han som gjorde min såg lika frustrerad ut…

Marrraaan

Be first to comment