Topptur i Sthlm?

Nja, jag hajar om ni är misstänksamma till fenomenet då topptur för mig är att man ska knalla upp på värsta toppen och ha sjukaste vyn och inte stressa upp och ner för Hammarbybacken men nu låter några Åre-Locals er att testa:

Erik Ahlström:

Stockholmare har chansen, testa toppturer med pannlampa. Tis 18 jan kl 19.00 samling Hammarbybacken. Jag (www.kebclassic.se) Patrik Nordin (Dynafit, www.vertex.cz ) och Oskar Broden (www.toppaventyr.se) är där. Snacktempo, en bira och något att äta efteråt om du vill. Låna skidor, pjäxor eller något annat från Dynafit, boka info@toppaventyr.se. I Åre är det minst 30 pers varje tis, slår vi det i Sthlm? Kommer du?

Erik Ahlström är en lirare som är vad Gunder Hägg är för löpning, han är grundare till allt och har fortfarande med allt att göra..

The man som försöker smsa med en gammal Ericsson, good luck..

Här är han asnöjd, hajar varför.

mannen bakom salomon trail tour som Svanebo skopade hem, lätt.

Det var inte Erik som styrde, det kan jag säga!

Marran

Be first to comment