Holmenkollen leverar

fantastiskt mycket Norrmän (förvånad?), väldigt mycket MP (miltärpoliti), en hel del Svenskar och loads of funktionärer.

Vi drog upp med bilen och här och häpna så snackade Sabina in oss så vi kom in med Betmobilen in på arenaområdet, reeeespect!

parkade den och tog våra giveaways och gav flaggor med Norska flaggan på ena sidan och Betsafe-loggan på andra sidan  det funkade typ en kvart sedan kom en trött polis och fråga vad vi gjorde, det förläpte väl men vi beslöt att gå in till stora publikmassorna och köra järnet det var en framgångssaga tills en från organisationen kom och bad oss vänligt men bestämt att sluta, då drog vi därifrån och körde ett ryck utanför arenan med gott resultat tills två poliser kom och bad oss att inte dela ut några grejer, suck.

Nere i Oslo så mötte jag mina polare från Oakley och vi hängde med de en timme och spred gläde på Majorstuan (?), hemma på hotellet nu och värmer oss för att sedan åka ner till Universitetsplassen för gig där ikväll, yeeaaaaah

Marran

Betsafe was here

Betmobile was there

Norska soldater diggade grejen

Hehe, heja heja

Be first to comment