Norgehistorier…

Vet du varför det blir krig mellan Norge och Sverige om 1000 år??
SVAR:för det är då dom fattar våra skämt!!

En svensk hare har kommit nära norska gränsen då han möter en norsk hare flyende in till Sverige.
“Varför flyr du?”
“Det är älgjakt i Norge.”
“Men du är väl ingen älg?”
“Nej, men säg det till norrmännen.”

– Vad är det för skillnad mellan en norrman och yttre rymden ?
– I yttre rymden finns det hopp om intelligent liv.


Och den bästa enligt mig…

En svensk bosatt i Oslo i ett hyreshus med en norrman som granne som störde honom varje dag och natt, han kunde sällan sova. En dag fick grannens son som inte var så gammal, en trumma i present när han fyllde år. Den tyckte han om att trumma på dag och natt, svensken led mer och mer. En dag fick han nog och gick ut och köpte en vass kniv som han slog in som en present. Nästa dag när grabben stog utanför dörren och trummade på som fan så öppnade han och gav honom presenten. Grabben öppnade paketet och blev glad när han fått en sån fin kniv. Då sa svensken: Har du aldrig funderat på vad som finns inuti trumman? Sedan var det hyfsat tyst i kåken!

Ett stycke norrman

en kniv

en trumma

Marran


Be first to comment