Tävlingen i Equador

går att följa här:

Sitio Oficial Huairasinchi 2011

Jag tror FJS kommer 6a och Flintas lag 2a, hur låter det?

vad gör dessa herrar?

Från FJSs hemsida:

“Huairasinchi i Ecuador är en deltävling I Adventure Racing World Series och därmed kvaltävling Adventure Racing World Championships i Tasmanien, Australien som går I oktober 2011. Vårt mål är att säkra en startplats på VM 2011. Tävlingen i Ecuador kommer att gå på hög höjd. Vi planerar att acklimatisera oss i en vecka innan start i höglandet runt Quito-regionen. Vi förväntar oss en tävling som är mycket varierad, krävande och snabb. Med mindre än tre dygns tävlingstid finns inga utrymmen för misstag. Tävlingen är känd för svår navigering. Arrangören utlovar en bana som innehåller ”Ecuadors tre karakteriserande områden med kust, berg och gränslandet till Amazonas”. Vi beger oss mot Ecuador den 26:e. Följ våra förberedelser och tävling här.

Marran

Be first to comment