Teater ikväll!

Tjena,

Jag var på teater ikväll, TEATER, Japp ni hörde rätt. På Stadsteatern. Jag har helt ärligt inte varit på teater på riktigt länge, kanske ända tillbaka till 90-talet när man var med skolan på Ung utan Pung och lärde sig om puberteten? Eller “lärde” sig, inte vet jag om jag lärde mig så mycket man blev mest storögd av tjejerna som var ubersnygga och som spelade i pjäsen.

Jo, jag har varit med familjen på musikaler till och från och det är en riktigt häftig upplevelse som jag verkligen gillar, men det jag såg ikväll var också väldigt häftigt, så Djungelboken på Stadsteatern en framtida version av dåtida gamla Djungelboken, fett!

Se den, upplev den!

jag smygfotade innan, säg inte det till nån på Stadsteatern man fick inte göra det…

Dagens Marrantips är att ta av er skorna så att ni får mer benutrymme och fötterna får luftas ty det är varmt med Woolpower-strumpor inomhus. plånboken fick åka ur då det är skönare att sitta utan den i bakfickan.

en till bild, sscchhhh

Marran

Be first to comment