Aha aha aha aha aha

Tja,

idag har jag träffat gud, killen som ska göra mig fruktansvärt snabb i kajak utan att jag för den delen måste träna  mer timmar paddling, hur är det möjligt undrar ni säkert och då säger jag Jo, det är möjligt om man åker till Örebro och träffar Danny Hallmen. Jag och Jens var där nu i två timmar och fick coaching enskilt och tillsammans där det togs upp:  isättning, drag och glid-fasen, tajming mellan hela kroppen, rotation mm. Huvudet är fullt av tankar och det är bilder i huvudet där jag visualiserar hur fint det kommer kännas när jag väl sitter i min kära surfski.

Det här var tillfälle 1 och det ska bli 9 till tillfällen och redan idag så fick jag en fetstor “aha-upplevelse”, vad det är berättar jag inte…

Bilderna:

Örebro Kanotklubb eller ett hus i Dalarna? Rätt svar är Örebro Kanotklubb

Danny som sadlar om från maraton till 200m och siktar mot VM och sedermera OS

klassisk skohylla i en kanotklubb; flipflops blandas neoprendojor och löpardojor

paparazzi-martin fotar när Jens får instruktioner på en vass övning

i Örebro KK så paddlar man med sopkvastar

Jens får en aha-upplevelse

Bra styrkeövning för att få in dragfasen

100-kronors frågan, jag eller Danny? Rätt svar Jens (om tre månader på tonfisk och kyckling)

VIll ni också få bättre koll och spöa era polare kolla: http://dannyhallmen.wordpress.com/kontakt/

Marran

Be first to comment