Vårkeps 2011

Tjena,

Nåt som jag sysslade med när jag tävlade aktivt i mountainbike var att cykla nåt som heter kepscupen, det är en samling totalt opretentiösa tävlingar lite som Stockholmscupen i Kajak.  Man vinner en keps om man vinner cupen så ja, ni hajar!

Nu i vår tänkte jag hoja de igen, nån som är med?

“Det kanske känns långt bort, men vårkepsen börjar att ta form. Vi siktar på 3 dubbelhelger i april innan första kuptävlingen. Om kung Bore släpper greppet tidigare kanske det blir ett race sista helgen i mars. Samma regler som vanligt, ingen anmälan inga avgifter. Kartor och schema uppdateras på hemsidan http://www.stockholmcf.se
Prel schema

#1 lördag 2 april Södertälje CK
#2 söndag 3 april ??

#3 lördag 9 april MTB Täby
#4 söndag 10 april ??

#5 lördag 16 april Järfälla CK
#6 söndag 17 april Värmdö CK, med kepsutdelning till klassvinnare

Välkomna”

marran

Be first to comment