12 minuter…

… ja och då pratar vi inte om Magnus Ugglas 4 sekunder, utan min misslyckade löprunda som slutade tvärt e jag snublat till lite o trillade på blåis med  knäet – kändes så att det svartnade för ögonen, så ingen mer träning idag, tappade lusten helt och hållet. Hoppas det är ok imorgon. Min plan för veckan var egentligen som följer, men det får nog bli lite ommöblering nu. Let you know.

mån – kväll: löp o sedan paddelmaskin

tis – morgon: cykel kväll: hammarbybacken

ons – morgon: löp in till jobb 21 km  kväll: 2.5 h spinning+15 min löp direkt efter

tors – vila

fre-sönd – osäkert…

2 Comments

 • Svara mars 28, 2011

  annika

  äsch aj, stackare!
  ökensand och blåis – ditt löpunderlag det senaste halvåret.
  jag önskar dig leriga stigar och gräsiga berg inom snar framtid!!

 • Svara mars 29, 2011

  Johan Skärskog

  tack! 😉

Leave a Reply