15 km Classic idag

Vår bookmaker tror på:

Rickardsson 4.0

Bauer 5.5

Cologna 6.0

Sundby 6.0

Jag tror inte vallateamet har fixat rätt grejer till Richardsson ty de verkar ha problem med snön i Holmenkollen och idag ska det vara runt nollan och banan är ganska kuperad med temp. skillnader så nej, de kommer faila big time igen och jag tror vi kommer se rubriker i tidningarna ikväll ang vallningen men nu inte lika snälla som tidigare.

Jag tror

Cologna

Bauer

Sundby (som visat bra pepp)

Rickardsson

Richardsson scannar sin kroppssammansättning

en annan Rickardsson

Marran


2 Comments

 • Svara mars 1, 2011

  Wangler

  Är inte så orolig för vallningen, Richardsson måste ha fått nåt skit under skidorna på dubbeljakten (misstänk norskt sabotage?). De andra som oftast har dåliga klassiska skidor är Hellner och Kalla, och jag tror det beror på att de är så dåliga i klassisk åkning (inte jämfört med mig dock) att de väljer fel skidor eller säger till vallarna att de vill ha mer fäste.
  Frågan är bara hur de senaste tre dagarna har påverkat stämningen i laget?

  • Svara mars 1, 2011

   Martin

   Bra analys Wangler! Jag tror att valla nissarna har tappat det… Enligt insider källorna från frukosten är det en viss frustration inom det svenska laget att man inte fått till skidorna. Vilka tror du är topp fyra?
   Tjaaaaa

Leave a Reply