Desiree – vilken kvinna!

Desiree – det är en av mina favoritkvinnor. När jag kommer till henne så erbjuds ett smörgåsbord av tillfixningsmöjligheter. Och vet man inte om att man har problem så hittar hon dem… Vem är då denna kvinna? Jo, min combo naprapat/sjukgymnast/massör.

Efter ett par veckor med mkt löpning och en hel del annan träning + uppstart av ett företag + lite andra jobbprojekt + pilsner så kände jag för någon dag sedan att saker och ting var på väg att barka åt h..ete – svårt att vara på topp överallt… Så denna vecka har jag bestämt mig för att ta det easy med träning och återhämta min lilla kropp. Som ett steg i denna återhämtningsprocess så träffade jag alltså Desiree. På dagens schema stod – fix av tendens till hopparknä, tendens till plantar fascit, stel i bröstryggen, stela vader etc…

Efter 65 min var vi klara, hyffsat ledbruten, men räknar med att vara en ny människa imorgon – sömn gör ju underverk… Vill du ha kontakt med Desiree – ring henne – 0704004902 – hälsa från mig!

/J

Be first to comment