Det kom ett mejl ang. Garmin

Tjena,

läs det här man tror inte att det är sant!

Haha nu måste du få höra det roligaste! Jag har ju haft problem med min Garmin 310 XT ett par månader då den visar fel pulsvärde (förutsätter det är fel då den visar 200-220 när jag joggar lätt..) jag ringer därför till Garmin för att få hjälp med detta dom ger mig då förslaget att radera allt i klockan och ”nollställa” den vilket jag gör. Alla mina sparade data raderas men den höga pulsen består.

När jag sen ringer andra gången så säger dom att det bör bero på att jag tränar med syntetkläder som gör att det bildas statisk elektricitet och därför visar klockan fel. Jag får då tipset att träna med bomullskläder istället för att undvika detta.. Nu ställer jag mig frågan, vad är värst att träna med fel puls eller köra längd och vinterlöpning i bomullskläder?

Tur att man paddlar i bar kaka då bör till och med Garmin funka!

Kommentar: Eh vad sysslar Garmin med??

Garmins kundtjänst som förespråkar bomull när man paddlar

klockan som ej klarar bomull

bomull…

Statisk elektricitet demonstrerat på ett kid.

Marre

1 Comment

  • Svara maj 10, 2011

    Mattias

    Hade samma problem som dig med pulsen på min 310, lämnade in den till Garmins serviceverkstad.
    Efter tre dagar fick jag hämta ut en ny, den nya fungerar utan problem.
    /M

Leave a Reply