FitLine

Någon som känner till detta eller är bra på google?

Marre

3 Comments

 • Svara mars 11, 2011

  Anna

  Kan starkt rekommendera FitLine.
  Är själv elitidrottare inom löpning och känner en märkbar skillnad sedan jag började dricka dessa produkter i Oktober 2010.
  Sedan jag började satsa rejält i mitt idrottande 2005 så har jag aldrig känt mig så stark och varit så frisk under så lång tid som denna vinter.
  Du kan känna skillnad redan i början men det skall bli spännande att se vad påverkningarna blir under ännu längre tid.
  Framförallt är jag helt förbluffad över det faktum att de hormonrubbningar jag dragit på mig som följd av löpningspåfrestningarna var som bortblåsta bara 1 månad efter att jag började dricka FitLine.

  Pröva! Mvh Anna

 • Svara mars 11, 2011

  Martin

  Oj vad kul tack för ett snabbt svar!
  Vad springer du för distanser och hur många timmar i veckan kör du, sm-nivå?

 • Svara mars 16, 2011

  Anna

  Hej hopp,
  mina distanser har varierat under åren men jag blir mer och mer övertygad om att långdistansen är mitt rätta element. Det tar tid att lära känna sin egen kropp och jag börjar nu lära mig hur och vad jag skall träna för att må bäst och nå långt. Framförallt har jag sett betydelsen av att variera terrängen, där är orienteringen ett bra komplement. Var just på träningsläger i Frankrike, underbart med barmark! Tränar även landsvägscykling sedan några år tillbaka, har du några tips på roliga tävlingar inom triathlon eller liknande i sommar? Ha det!

Leave a Reply