Paddling ikväll

och Christian Pongjongen Poignant hade sin flashiga kamera med sig och fotade, asnajs!

Såhär är det: Oavsett hur stressig, tung, rolig, påfrestande etc dagen har varit så blir kroppen och huvudet i total harmoni varje gång jag är nere på klubben, möter polarna och kommer ut på vattnet. Det är helt oslagbart och tack som fasen Stockholm Kajakklubb att den finns och tack som fasen mina päron att ni började paddla med mig!!!

Petter Svärd som började paddla sent men nu är en riktig torsk på kajak

Lyftkranen till höger och jag till vänster.

jag och Lyftkranen. Tack vare våra Icebugs kan man knalla på isen ut till iläggningen utan att gå ner i spagat

Lyftkranen, jag och Solen

Lyftkranen och jag undrar varför Pongjongen är så långsam, det visar sig att han plåtar lite.

om ett par veckor är det isfritt i hamnbassängen, i dagsläget är det astjock is.

Lyftkranen och jag chillar, paddelhandskarna åkte på och av, sååå varmt med de på men i motvinden är det najs att ha de på.

sån jäkla fin kväll och det är skönt att paddla en pråm som har kapell så man slipper klä sig trettio min för att inte frysa om benen. Nu sitter jag i ull-långkallingar och ett par ull-raggisar, allt självklart från Woolpower.

jag gör allt för att tina upp isen..

Hörs senare då, är det okej?!

8 Comments

 • Svara mars 14, 2011

  LaRs

  Riktigt nice att se er paddla. Lyckans ostar! 🙂

 • Svara mars 15, 2011

  Bengt

  Håller helt med dig Martin, man blir avis att man inte haka på, men nästa måndag.

 • Svara mars 15, 2011

  Martin

  Nästa måndag absolut, kul!

 • Svara mars 15, 2011

  Martin

  Lars: när kan du börja paddla?

 • Svara mars 15, 2011

  LaRs

  Gissar havsisen släpper i mitten april, kanske någon vecka tidigare. Min hemmasjö brukar gå upp i månadsskiftet mot maj. Mycket paddelmaskin blir det om man ska hänga på er grabbar…

  • Svara mars 15, 2011

   Martin

   Men åh vad frustrerande. Kan man säga att du är paddelmaskinkanotist?

   • Svara mars 16, 2011

    LaRs

    Njaa…riktigt så illa är det inte 🙂 Får ändå ut 7 månader på vatten/år. Och därimellan är det kanonbra förutsättningar för längdskidor. Denna vintern är första året jag kör seriöst med paddelmaskin.

    Ska försöka ta rygg på er någon gång då jag är i STHLM i jobb och har övernattning. Vore jädrigt kul!

    • Svara mars 16, 2011

     Martin

     Ja men hör av dig nån dag innan bara så bokar vi in ett pass ihop skulle vara Askul!!!

Leave a Reply