Peak Performance och Said Belhaj

Tja Tja,

Vad gör man inte en fredagkväll som denna om inte drar till Rival på Söder och minglar med polarna och kollar lite klätterfilm??

Det var Peak tillsammans med Petzl som hade kirrat det här och bjöd på två feta movies: den första i form av en brud från Schweiz som var vass och som Alewalds aka. Team Sportia-Peter claimade stenhårt sedan var det Said Belhajs rulle ifrån the västkust aka Bohuslän.

Jens pudding Samia var där och spred glädje, yepp!

det här är en docka som har en salt Peakjacka. vill ha vill ha..

en het tjej (som Erik redan har claimat) och så Erik Ahlström aka Mr Åre, Mr Multisport, Mr Skidalpinism. killen som gjorde så att vi tröttmössor överhuvudtaget håller på med multisport här i Sverige.

Johan “storstekarn” Skärskog var där och snackade skidalpinism och vindsurfing

filmerna presenterades av addnature som även gav bort priser baserade på vilket stolsnummer man hade, tröttmössan snett bakom mig sprang fram och fick presentkortet som jag skulle fått iom det var mitt nummer som de ropade upp. En fräck jävel förmodligen ifrån nåt b-ställe typ Skövde eller liknande.

det gjordes affärer, här dealades det nåt som jag inte kan berätta just nu…

Läggdags nu,

tjiiingeling

Be first to comment