Shit vad spännande

VM det har varit idag. Kalla och Ingemarsdotter guld och Modin och Jönsson på sjunde plats. Modin kan kanske lägga om sin träning och köra lite mer uthållighet då han “alltid” kroknar framåt finalerna eller i slutet på loppen och då gör det inget att Jönsson kör som en ninja när de ligger 14 sek efter, suck.

Här är lite andra bilder från min dag än så länge:

en dagisklass och alla ville ha våra flaggor, supermysiga kids och jag längtar efter att få träffa Alice snart igen!!

på jag hade ett lunchmöte och då åkte jag tunnelbana, väldigt snarlik den vi har hemma, (om ni undrade)

mina fin-jeans och mina Quik-dojjor

i bilen så tittade vi på VM på svt-segast i världen-play.

till vi kom till ett café som hade storbild och jag lovar er att det är en fantastisk upplevelse att se på VM på NRK, helt insane.

Marre

Be first to comment