Träning imorse

Tjena min duvungar,

Medan ni låg och kramade kudden alternativt satt och åt en trerätters frukost i ett finare kök någonstans typ hemma så var jag och Kajaksidan-Jörgen nere i paddelgymmet. Vi väntade till 12 sek efter uttalad tid sedan gick vi in och ev. eftersläntrare fick stå och frysa utanför. (nu kom det inga andra…)

Vi körde 10 st 20´ 10´intervaller vilade 1 min sedan 10 st 20´10´intervaller, vilade 1 min, körde 1 st 4 min intervaller med småryck i som den andre bestämde när rycket började och slutade sedan avslutade med en sista 4minutare i vidrigt fart och med ännu hårdare ryck.

Ramlade nästan av maskinen efteråt.. Pust!

Kajaksidan-Jörgen har knävärmare för vristerna något han läst i ICA-Kuriren är bra…

såhär ska man göra. Hajar ni?

Krallig kille med bra uthållighet. Man skulle blivit brandman…

Japp Japp. Kommentarer?

Kajaksidan-Jörgen försöker vinna fotopris för sjukaste fotovinkel.

Over and outish,

Martin

Be first to comment