Uthållighet – nja…

Efter att jag började fundera på vad jag gjort för vettigt under förmiddagen så kändes det att ett paddelbreak var ett bra förslag. Så ner i gymmet och körde 30 min lugnt – inga intervaller här inte!!! Och sedan lite styrka.

Trodde i min lilla naiva enfald att den skidåkning jag gjort i vintras skulle ha gjort att paddlingen skulle kännas lätt, men shit – har paddlat nu i snart 2 v och det känns fortfarande sjuuuuuuuuuuuukt segt. Uthålligheten är som bortblåst, stel som en pinne, men men det kommer.

Back to work. Rock on/J

3 Comments

 • Svara mars 23, 2011

  Paul i

  Johan, inget konstigt…det kommer. Kanske kul att tillsammans köra lite ordentliga longdistanse pass på maskin? Jag har inte als kommit igång med intervaller. Det får vänta tills det behövs. Än så länge bara 60minuter tempo 85 och försöka håla en relevant speed/intensitet. Brukar ändå balla ur lite och hamna på snitt fart 12,9 typ med maskinen inställd på 73kg. 12,5kmt på 93kg. Med andra ord, det är värd att banta..
  Skönt att vattnet lockar igen! Snart så! Till helgen blir det lite SUP från Utö.
  Be in touch, buddy.

  PR

  • Svara mars 23, 2011

   Martin Nordstrand

   Tempo 85 är bra!

 • Svara mars 23, 2011

  Johan Skärskog

  Tempo 85= cadens 85?
  Coolt med SUP – jag joinar gärna ngn gång!

Leave a Reply