VM live, vilken grej va!?

Ojojoj! Helt ärligt så höll jag på och gå upp i rök så spännande det var.
Jag fick koncentrera mig på och andas för och överhuvudtaget kunna andas!
De låg fem stycken i en klunga ihop, man visste att Northug skulle göra något, frågan var bara när och sen så gjorde han det i näst sista kurvan och då kändes det som att hela Holmenkollen hade mer energi än värsta atombomben!
Det var faktiskt helt sjukt jävla bra stämning som ni missade framför era datorer och aldrig kommer kunna fantisera om!!

Nu lite bilder..

Här är en massa norrmän..

Ännu mer norrmän.
Ps. Man skulle sålt norge mössor, då hade man varit miljardär.

Det här är Ola, han bor i Bergen och jobbar som vaktmästare på en skola. Han gillar Björgen och tror inte att hon är dopad.

Norges vallabuss, som har ett glatt ansikte som motivlack och det måste jag faktiskt säga att det är kännetecknande för Norge att de är så glada hela tiden, inte undra på det när de har så mycket olja.

Hela klungan samlad på sista varvet, här var min puls lika hög som skidåkarnas, damn vad spännande det var!! Trots att jag var kissnödig beslöt jag mig för och skjuta upp det (om ni undrade).

Hej, jag heter Sabina jag är inte bara snygg jag gillar längdskidåkning också och jobbar på Betsafe (om ni undrade)

Svenska landslagets vallatruck. Det verkar som grabbarna har snäppt till sig och fått till skidorna nu körde Richardsson och grabbarna som ninjor.

Richardsson eller en ninja?

Mmmmmarran

2 Comments

 • Svara mars 8, 2011

  Arre

  Tjena Marre!

  Var oxå i Oslo och såg stafetten. Stod nog på samma läktare fast högst upp! Sjukt spännande det var. Har aldrig mått så dåligt av att se på ett sportevenemang nån gång. Andnöd och maxpuls sista 5 km av sista sträckan! Kul för Norge men lite jobbigt att inte “vi” kunde ge dem en rejäl match!

  • Svara mars 9, 2011

   Martin

   Tjena,
   Håller med, vilken pärs att kolla! Allt bra med dig, vad händer?

Leave a Reply