Wildenstam

Tja,

Här under en (lång) tid framöver tänkte jag berätta kort om lirare i min närhet som jag tycker är riktigt sköna är inte det en bra idé? Japp då kör vi!

Erik Wildenstam och jag har känt varann under många år och varannan gång pratat kajak och varannan sköna surfs, inte helt osoft alltså. Ett starkt minne är när vi jobbade under VM i Hemavan och stod i en fors en hel dag och tog emot alla stackars lirare som slungade sig utför berget i nån zip-line.

Jag pratade nyss med Erik Wildenstam aka Mr Norrköping och Mr Kajak. Hans innehav av kajaker (och nuvarande lgh på 220kvadrat 3,5 m takhöjd och kakelugn i alla rum) de senaste åren är ungefär enligt mallen vad man ska ha för prylar, vi kanske får ett utlåtande av honom här eller kanske en intervju vid tillfälle? Mejla mig frågor så kirrar jag nåt:

martin.nordstrand@betsafe.com

Jorå så att annars då? Solen skiner och det är så jäkla mkt vår i luften så det är som popcorn i ådrorna.

Wildenstam i hans rätta mood

Wildenstam enligt google. Inte riktigt den Wildenstam jag har beskrivit ovan…

Märta

1 Comment

  • Svara mars 22, 2011

    Erik Wildenstam

    Jo det är från senaste träningslägret! Men jag tror surfski spring camp blir bättre!

Leave a Reply