3 pass o date med Medvedev!

Sommar, sommar, sommar – jag är en “sun sucker” – bara sååååååååååååå nice med värme o sol – gör livet så lätt!!! Förr in the good old days då var jag utomlands på vintrarna och vindsurfade, Australien, NZ, Hawaii etc, nu är jag i Stockholm. Kanske var jag smartare förr?…

Ja, ja. Idag var det iallfall GÖTT. Dagen började med en timmes paddling i min Rocket. Denna multilåda som är rank som jag vet inte vad, men säkert snabb om man har tillräckligt bra balans = inte jag… dock har jag den för träning – INTE tävling.

Efter det så blev det lite snabb frukost och sedan ut på min Scott Plasma tempocykel. Blev lite drygt 3 h med Björn, min gode vän. Turen avslutades på supermysigt fik i saltsjö duvnäs där de hade några av sveriges dyraste kakor – promise you that!

Gamalt foto med Björn till höger. Niclas “fantomen” Carlsson till vänster.

Efter lite häng i Saltis så bar det av till stan där Björn hjälpte mig att lägga upp träningsprogram inför ÅEC, kände att jag behöver lite struktur, och då är Björn the no 1 guy! Han är struktur och analytisk förmåga förkropsligad!

Sedan bar det ut för ny paddling i ca 1 h runt omkring vår vackra huvudstad. Kvällen avslutades på Riche där jag träffade min gamla kompis R som kom från Moskvar där han hade haft möte med Rysslands president, rätt coolt om jag får tycka, eller vad säger du?

Medvedev – rysslands president – inte alla polare som hänger med honom…

Be first to comment