Back again!

Efter en vecka med så gott som ingen träning så är jag nu tillbaka på banan. Har varit sjuuuukt sliten, så inte mkt mer att göra än att försöka vila.  Och äntligen är kroppen med igen. Så imorse hade jag en helt underbar paddeltur på ca 1 timme. Gick ut hemifrån min lilla vik och paddlade ut på Baggen. I viken låg det nyfryst is, mysigt att höra kraset. Dagens pass handlade om att försöka hitta rytmen. Efter att ha fått rätt hårt kritik igår ang min paddelteknik så gäller det nu att hitta tekniken. Fokus är att jobba med hela kroppen, något som jag trodde jag gjorde, men men men…

Efter paddlingen blev det lite styrketräning i gymmet – så nu sitter jag och får en välbehövlig frukost!
/J

Utsikt från min balkong. Det är härnere som jag lägger i min kajak. Mitt emot ligger slalombacken. För mig är detta 10 av 10 poäng – vad säger du? 😉

Be first to comment