Följetong med min båge

Tja,

I lördags ringde polisen och sa att någon hade hittat min båge med framhjulet nerkört i Bällstaån… vet inte om jag ska skratta eller gråta men jag ska iaf ut till verkstan i Sollentuna imorgon och kolla på hojen och se i vilket skick den är i så får verkstan göra en värdering av den och så får vi se vad som händer, Suck iaf!

Bällsta river även kallad.

För er som inte har så bra koll kan jag meddela att Bällstaån inte är en sån där härlig å med djurliv och fågelsurr utan den här ån löper från Mälaren in till Solvalla, typ rakt igenom Solvalla Biltorg och campingen där hojen hittades första gången. Min kära båge har nog använts av ett gäng pundare där inne, suck!

M

1 Comment

  • Svara april 26, 2011

    Lappen

    Tråkigt, hoppas att det löser sig.

Leave a Reply