Gopro från dagens paddling

Tjaaa

Här är en kort 2.58 min edit från när jag rastade kajaken och min kropp efter 6 dagars total vilande pga halsontet. Kände mig seg men det var nice att komma ut en sväng. Tekniken är bättre men har fortf en hel del att förbättra och tur är väl det så jag bara blir snabbare och snabbare…

marre

6 Comments

 • Svara april 13, 2011

  Groggvirkesfabrikören

  I och med att isen släppte för ett par dagar sedan så är det riktigt varmt i vattnet och då behövs ingen flytväst när man paddlar själv på Riddarfjärden i en 43cm bred kajak.. Ulltröja duger gott och håller värmen bra när man plurrar 😉

 • Svara april 13, 2011

  Erik Wildenstam

  Flytväst behövs ju bara när man ramlar i och inte kan ta sig upp. Alltså har jag använt flytväst i onödan i 10 år… Det kanske finns en torrdräkt under?

 • Svara april 13, 2011

  Erik Wildenstam

  Rebecca & Fiona som soundtrack kändes inte så hardcore…

  • Svara april 13, 2011

   Martin Nordstrand

   Men dom är bra!!

   • Svara april 13, 2011

    Erik Wildenstam

    absolut!

 • Svara april 14, 2011

  LaRs

  Vad kör du med för fäste till GoPro kameran?

Leave a Reply