Grill på Solsidan…

…var det inte riktigt… men nästan… när jag ikväll bjöd på grill. Mitt gubbagäng på löpfronten här i Saltis bestående av Roffe, Jocke, Chrille och Lars Olof med sina fruar var över på lite söndagsmiddag. Goa gubbar är det. Vi sprang bla lidingöloppet tillsammans och det skilde inte mer än 5 min mellan första och sista person – rätt coolt! Idag hade de kört distanspass på 32 km, not bad!

Annars så har helgen bjudig på bra träning för min del. Igår blev det 4 timmars löpning, kände mig lite som Forest gump eftersom jag sprang och hämtade upp lite olika folk på vägen. Först mötte jag upp med annika – alltid glad, dock igår med lite lätt träningsverk efter styrketräning på SATS, well well well. Sedan plockade vi upp björn och så sprang vi med lätta steg runt som små scouter i Nackareservatet, ständigt på vakt efter alla förädiska isfläkar…

Så här glad är man när man ska springa i Nackareservatet med mig!…Annika, Björn och Åsa (som inte hängde med på vår lilla tur utan körde sitt eget race).

Idag blev det första 2 h MTB i skogen, var bra lerigt och fortfarande mkt snö så en liten utmaning. Efter det bar det av in till stan till vår ärade paddelklubb som Martin skriver om minst 5 ggr/dag. Där körde jag och björn en lång runda på 2.5 h, tog det easy och snackade mkt. Ett riktigt härligt pass!

Snart måndag – ny dag, nya möjligheter – skoj! /J

Be first to comment