Mitt gym…

När man bor lite utanför stan som jag så är det viktigt att ha enkla o snabba lösningar för träning. Kan ju inte springa på SATS hela tiden, eller åka en halvtimme till kajakklubben för lite paddling. Min lösning är enkel – har ett eget gym och egen paddelmaskin här i källaren. Idag fick jag därför till snabbt lunchpass 10 uppvärmning sedan 5×5 min lite mer tryck och sedan lite pullups – inget legendariskt pass, men helt ok. Handlar ju om att komma in i paddlingen, tar lite tid, men det börjar kännas bättre nu – skoj!

Ett riktigt gym ska såklart ha bänkpress…

Min kajakmaskin – old school, men funkar, gjord av Oscarssons pappa…

Och så finns det TV så att du kan kolla på TV shop…

1 Comment

  • Svara april 5, 2011

    Martin Nordstrand

    skön oldschoolmaskin, bra känsla?

Leave a Reply