Peptalk!

Har precis snackat kajak med Mr Kayak Fredrik Lindström – känner mig helt klart lite peppad för att paddla. Isen är på väg bort – våren är här – dags att tömma bilen på skidprylar och på med kajakräcket. YES!!!!!!!!!!!!!!!! Ska köpa ny Ski, lite osäker på vilken, lutar mot en V12a. Beslut imorgon!

Annars så har det varit ett par bråda dagar. Dock fått in bra träningspass med backpass i tisdagskväll med min gode vän, coach, mentor, mental rådgivare, jobbhjälp etc Björn Haring – 10xhammarbybacken hälften av gångerna i bra tempo, resten lite lagom myspys. Sedan blev det ett mördarpass onsdag morgon – in till stan 21 km med ca 10 kg ryggsäck, shit tungt för benen  – får en att tänka på om jag  skulle haft ett normalt BMI så skulle jag nog varit typ 10 kg lättare – då hade nog kenyanerna fått passa sig 😉 Onsdagskvällen avslutades med 130 min spinning som fick avbrytas typ 10 min i förtid för att benen tokstrejkade – när jag stod upp så var det kramp på framsida lår och när jag satt ner så var hamstrings helt juckade. Spiken i kistan blev att jag hoppade på löpbandet, men där blev det totalstopp. Kroppen var nöjd för dagen.

Så idag har jag unnat mig vila, välbehövligt! Dock varit hos Desiree, men ärade massör. Om det inte varit för att jag betalt henne så skulle jag lika gärna kunnat anmäla henne för misshandel, holy smoly, vaderna kändes som de skulle explodera när hon formligen massakrerade dem…

Cheers/J

Be first to comment