Surfs up!

Idag hade jag, Paul och Peter en sjukt bra downwind – ca 1 h full on (eller kanske inte riktigt full on eftersom kroppen inte riktigt är med ännu). Sjukt skoj är det med downwind -Peter var som ett litet barn och Paul log och såg allmänt nöjd ut. Har du inte provat så MÅSTE du göra det! Ta en stabil ski och vad du än gör så ha INTE slaproder – ngt som jag hade idag – helt j..la värdelöst, brochade som en galning, ingen succce kan jag lova.

Som om inte downwind var äventyr nog så stötte vi på patrull när vi kört typ 15 km och var utanför runmarö och skulle passera ön genom en kanal. Det blev tvärstopp. Is… Val – kör tillbaka samma väg i typ +10m/s motvind eller ta sig över ön. Valet var enkelt – ta oss över ön. Med mkt tur och lite charm lyckades vi få lift med en traktor som tog oss och våra tre skis över runmarö. Sedan var det bara ett par km paddling hem till stavsnäs där vi hade bilarna. Ett kärt återseende.

Att jag badade två gånger när jag höll på att fibbla med leach + mat förtäljer inte historien (skitkallt om någon undrar). Och att jag sedan kom fram till min bil där p-lappen gått ut för en timme sedan och när jag satt i bilen så kom p-vakt och gav mig en bot på 500 kr – helt j…la sjukt, jag var ju på väg därifrån – Ja t o m detta förtar inte dagens underbara pass. Paul och Peter – TACK!

Eftersom Peter hade på sin filmkamera under hela äventyret hoppas jag få lite bilder / film framöver – annars kolla på www.globalsurfski.com – där lägger han säkert upp det.

Aloha!/J

Be first to comment