Torrdräkt säljes!

Tja, Kanske den vassaste torrdräkten som faktiskt går att paddla i säljes av ingen mindre än Fredrik Freddan Lindström

Ursuit MPS torrdräkt säljes! Storlek L, från ca 182 cm upp till 187 cm i längd. Lätt och svin skön, ska bort innan sommaren. Pris 4700, rekommenderat pris 5700 kr.
Ring eller maila, fredrik.indstrom@nordickayaks.se 0739731235

Används av inga mindre än Erik Wildenstam, Peter Bringby och mig själv plus sjukt många andra som jag inte känner..

Här är den

och här nån som terrar den.

jag terrade min när jag fick min för ett par veckor sedan och trots det tunna materialet och att den känns som en ninja på kroppen så frös jag inte och den tog inte in nå vatten när jag lekte i vatten upp till halsen.

Marran

2 Comments

 • Svara april 27, 2011

  Wangler

  …och av mig sedan ett par veckor tillbaka. Grymt praktiskt att bara köra underställ och torrdräkt isf alla andra lösningar jag har testat. Enda problemet hittills upptäckte jag i söndags. Jag var långt ute på skidan och blev rejält kissnödig. Tänkte att det kanske kunde funka att dra upp den nedre dragkedjan, hänga ut den, och luta mig lite åt sidan.
  Resultatet blev inte jättebra i lite sjögång…hur gör Ni andra?

  • Svara april 28, 2011

   fred

   går att beställa med pinkkedja om man vill. går att designa alla möjliga egna lösningar.

Leave a Reply