Vänner…

… är underbart! Idag kom jag lite halvseg och typ en timme senare än planerat till Hammarbybacken. Vem dyker då upp där om inte Annika och Björn – härligt! Och efter ett tag kom Dennis “besegra Hammarbybacken” Skidalpinism – vinterns lekledare varje tisdag kl 19.00 med skidorna – se mer om Dennis här – http://www.facebook.com/#!/pages/Hammarbybacken-ska-bestigas-igen/136234646431024

Annika ville inte bli fotograferad – men här är jag o björn efter passet. Notera de vita skorna, när min pappa såg dem så blev han klart orolig att jag konverterat till att tycka om pojkar, men men – de är sjukt snabba, iallafall i bytena, cardborr, ett måste om man vill spara dyrbara sekunder 😉

Passet i sig gick inte enl plan men, det blev ok ändå. Hade planerat att köra 6 ggr max, men efter att gett järnet upp första gången och inte fått upp pulsen till mer än 85%, ja, då insåg jag att det fanns en anledning till att jag försovit mig imorse – jag var sliten. Så det blev 1 gång upp som uppvärmning, sedan 10 ggr på branta mittparti samt under liften. Kunde småjogga hela vägen alla gångerna. Känns som att jag börjar bli lite polare med backen och kanske kanske kanske ska jag kunna komma över åreskutan om 2 månader utan att bli förudmjukad som jag blivit de senaste åren…


Också jag direkt e passet – hade lagt cykel + väska mitt i backen… så fick stå där o byta om.

Bosses teleskopstavar som jag fick låna imorse. Sjukt bra – eftersom de är så tunga… så när jag sen kör med carbon kommer det att kännas fjäderlätt…

Cyklade hem – skitkallt!

/J

2 Comments

 • Svara april 27, 2011

  Annika

  Härmed intygas att den översta bilden är tagen efter passet. De två tillsynes oberörda vännerna heter Pigger och Glader/hälsar Fotografen

  • Svara april 27, 2011

   Martin Nordstrand

   Underbart inlägg johan, nu får tomtarna ute i landet se att även en stekare som du sliter på ibland Och tänker på mode at the same time.

Leave a Reply