Brunnsanbataljen – avgjord!

Ja då var första deltävlingen i Stockholmscupen avgjord. När startskottet gick så bara smackade det till så var jag ett par meter efter racingkanotisterna, men sedan kom jag ganska snabbt ikapp, liggandes på Paul, Mr mega surfskipaddler. Men säg den lycka som varar förevigt. Medan jag låg ihop med ett par racepaddlare – wangler/stridh/wahlberg så försvann Paul iväg i horisonten. Hade inga som helst funderingar på att joina honom, helt enkelt inte fysiskt möjligt… Men jag låg iallfall med racekillarna som verkade ha som nöje att rycka såfort jag kom upp bra på deras våg (något som de faktiskt erkände efter racet…). Eftersom en racekanot accelererar mkt snabbare än en Ski/Multisportkajak så kan det bli ganska kämpigt. Efter 25 min med ca 5 min kvar så fick jag känningar i min vänstra handled och valde då att dra ner på tempot. Eftersom jag kört mkt mängd i kajaken senaste veckan och inte kört någon fart alls så är jag helt klart nöjd. Känns som att jag kommer att kunna bli ganska stark i paddling iår, kanske inte så att jag matchar Paul och vår allsmäktige Martin Nordstrand, men om de har en riktigt dålig dag (typ feber…) och jag har megaflyt, ja då kanske, nja ändå inte, men de flesta multisportnissarna ska jag nog kunna rå på.

Och på tal om multisport så är nu Team Netcompetence = jag + Jens Thorild anmälda till första deltävlingen i sv multisportcupen. Ska bli riktigt skoj – Jens är ju riktigt grym paddlare, en av de absolut snabbaste multisportpaddlarna, så vi kommer förhoppningvis kunna rocka bra i kajakerna! och i övrigt också hoppas jag! 

/J

Be first to comment