Mackans surfvolvo

Tjena,

Min vapenbroder Mac ska nu sälja sin Volvo som är en assalt vit Volvo Kombi perfekt som multisportbil och när ni kuskar runt i urskogen på Svenska Multisportcupen-tävlingarna, allt får plats i den och det som inte får plats kan ni ha på taket, t.ex. en Fusion.

årsmodell “inte så gammal”,

skick “jävligt bra efter all denna tid” och nu också recondad så den luktar och är fräsch på riktigt.

Bilen har haft två ägare genom dess livstid och har bott på Lidingö och bara pendlat Lidingö-Storhogna och Lidingö-Öland. Ej racerkörd  för snabbt ska man åka på surfbräda eller  på berget inte på vägarna.

För mer info kolla med Mackan på tel: 070 767 12 41 men jag tippar han vill ha 22 lax och det ska jag säga er att den som köper den här kommer få respekt av actionscenen i Sverige pga Mac´s äventyr med den.

 

 

Alltid servad, oftast tvättad. Odödlig.

 

Marre

Be first to comment