Surfskiläger!!!

Och det var sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt skoj! Att paddla är roligt, men att paddla surfski är ju mkt roligare – om du inte provat så vänta inte – just f…cking do it!  – Hitta ett ställe med downwind, hoppa i båt, lek och ha skoj!!!

Lägret mjukstartade på fredagen, men jag kom på lördagen. Då körde vi först ett pass på förmiddagen med 4×20 min. Tyvärr kände jag så gott som direkt att kroppen inte riktigt var med. Pulsen låg som en död sill och kunde inte trycka på som jag skulle velat. Lite mkt träning de senaste dagarna och nu fick jag sota.

Anyway – dagens stora begivenhet var pass nr 2. Då bjöds det på en downwind på ca 25 km. Det var bättre än jag hoppats på (hade låga förhoppningar – men ändå). Första halvan gick ok, andra halvan var jag sjukt sliten – nedan är saxat från min ant på Funbeat….

“Downwind ner till Grisslehamn. Till att börja med gick det bra, kände att jag har farten på gång i kroppen, men sista timmen var segt och sista halvtimmen var katastrof, total muskulär katastrof, kramkänningar överallt i överkroppen.”

Idag körde vi också ett pass, men då var jag inte med på banan, helt väck i kroppen. Men men, kommer igen – promise you that! Inte bara jag som var sliten, nedan ser ni lite folk som strechade, populär aktivitet efter dagens pass!

image

image

image

Be first to comment