Train of Shame…

image

image

Total meltdown när jag skulle springa till jobbet tillsammans m min gode vän  AJ aka den vita kenyanen. Segt från första steget o efter 1 mil gav jag upp och tog taget, pinsamt… Så har sitter jag nu på taget svettig o allmänt ofräsch… ingen mer träning idag. Imorgon tar vi nya tag 😉

4 Comments

 • Svara maj 3, 2011

  Lappen

  Så jävla surt med dnf träningar

 • Svara maj 3, 2011

  Jesper

  Segt, själv kommer jag ingenvart då förkylningen slog till som väntat i söndagskväll. Passade på att skicka cs600x på reparation / reklamation under tiden jag tillfrisknar. Luktar dock Garmin800 bigtime nästa vecka.

  Kör hårt.

  • Svara maj 3, 2011

   j

   Ångrar aldrig ett bra köp, krya på dig!

 • Svara maj 3, 2011

  Martin Nordstrand

  Haha underbart!!

Leave a Reply