Träningsläger inför Åre med Axa Sports Club

Hej Hej,

Jag har fått info om ett nästintill obligatoriskt läger om man ska köra Åre, read it!

 

 

AXA TRAINING CAMP – ÅRE 5-9 Juli 2011

Sugen på att köra Haglöfs Åre Extreme Challenge? Häng med team AXA Sports Clubs uppladdning inför den prestigefulla solotävlingen i multisport. Haka på från tisdagen eller anländ senare under veckan. Dagarna är fulla av formtoppningsträning, förberedelser, tips och föredrag samt god mat.

Det kommer att bli en perfekt uppladdning för nybörjare till elit, men framförallt ni som kört någon gång och vill ha den där sista pushen för att sätta nya personliga rekord.

Instruktörer och guider blir Team AXA Sports Clubs lagmedlemmar tillsammans med AXA ́s dietister. Fullpension gäller i campen, då AXA ́s dietister kommer laga alla mat på plats och kommer serveras på ”Basecamp”.

5 Tisdag

6 Onsdag

7 Torsdag

15.00 Samling på Åre torg; Kör hela löpsträckan, gemensam transport tillbaka från Huså. 18.30 Välkomst middag på Basecamp

09.00 Frukost på Basecamp 10.00 Genomcykling och tips och trix under cyklingen. + 30min fartlek löpning. 18.30 Middag på Basecamp 19.30 Föreläsning: Träning och Kost. Team AXA ́s lagkapten Mikael Lindnord pratar träning och AXA ́s dietister berättar om den optimala kosten för vi som tränar hårt.

09.00 Frukost på Basecamp 10.00 Rekning av lyften på paddlingen. Samling vid Basecamp. 13.00 Lunch på Basecamp 18.30 Middag på Basecamp 19.30 Föreläsning: ÅEC taktik, alla delmoment gås igenom i detalj med analyser där alla tips och trix ges för att kunna göra en smidigare tävling. Bland annat taktik genomgång där de olika vägvalen i forsen beskrivs. Detta med hjälp av filmningen som gjorts från genompaddlingen från en av Team AXA Sports Club.

Notera: Genompaddling av forssträckan rekommenderas att ni gör denna dag. Dettas sker utanför AXA training camp och sker med guide som bokas på Explore Åre till en kostnad av 450kr. Boka på info@exploreare.se eller ring 0705838968.

8 Fredag

09.00 Frukost på Basecamp 11.00 Hämta nummerlapp på Intersport samt visa upp paddelutrustningen på Holiday club. (egen hand) 13.00 Lunch på Basecamp 14.00 Förbereda utrustningen (egen hand) 15.00 Träning 1hr (frivilligt) – utgår från Basecamp 17.00 Middag på Basecamp 18.00 Tävlingsmöte, officiella ÅEC mötet.20.00 Kvällsfika på Basecamp + sista förberedelserna.

Lördag 06.00 Frukost på Basecamp 07.00 Avresa mot starten.

08.00 Start (solo)

Vid målgång väntar en recoverypåse från AXA, för alla AXA training camp deltagare. Kvällen avslutas med den gemensamma ÅEC banketten. Boende fixas på egen hand www.are360.com

Hela lägret kommer utgå ifrån ”Basecamp”, där alla föredrag hålls och måltider inmundigas. Mer info om ”Basecamp” kommer inom kort.

Kostnad: 2.000 sek. Endast 12 platser, först till kvarn.

Anmälan och frågor:

helena@hcadventure.com

 

 

Helena som vi är vana att se henne, busy busy

“grynet” även kallad “Axa” eller Jennie jobbar på Axa med nånting

Multimike har inte använt brun utan sol (“bus” på bloggspråk”) utan han är solbränd och hård på riktigt

Axa tjalalal alalaaa

 

 

Marre

 

 

2 Comments

 • Svara maj 19, 2011

  Groggvirkesfabrikören

  Mycket marknadsföring för spannmålsprodukter från Lantmännen på bloggen nu!
  Börjar bli orolig för att du kommer att köra Vasaloppet för Spannmålsklubben snart!?

 • Svara maj 19, 2011

  Martin Nordstrand

  eh det kommer jag aldrig göra hellre hoppar jag nerför en bro.

Leave a Reply