Venedig leverar

Tja,

En fantastisk kontrast till senaste dygnens bilkörande är att ligga en timme i en solstol häruppe på takterassen på Hilton i Venedig, ni anar inte vad jag är värd det och vad min kropp tycker det är skönt att inte sitta ihopknycklad i bilen som den gjort senaste 5 dygnen (349 mil)

Snart middag och sedan pokerturnering och fest häruppe på terassen i Betsafes regi och det kommer bli stoked.

jag exakt NU 17.24

Jag och Erik som också är på Betsafe och har hand om “affar” affiliates.

där är poolen

utsikt åt ena hållet


och åt andra…

 

Vad gör NI?

 

2 Comments

  • Svara maj 30, 2011

    Erik Wildenstam

    Vad jag gör? Jobbar… och laddar för morgondagens Gryningspatrull.

  • Svara maj 30, 2011

    Martin Nordstrand

    Det låter jäkligt bra med Gryningspatrullen och nästan så jag skulle vilja vara där trots min setup

Leave a Reply